Documentele Rubinian
  OFERTE SPECIALE
  Pictograme SSM
  301 Documente Anexe Codul Muncii
  Fisa postului
  Contracte
  Fise evaluare riscuri
  Regulament Intern
Regulament Ordine Interioara - ROI
  Regulament de Organizare si Functionare (ROF)
  Raspunderea Salariatilor
  Evaluarea Salariatilor
  Contract Individual de Munca
plus Dosar Angajare
  Contract Colectiv de Munca Unitate
Pachet Complet
  Sindicate - Pachet Complet
  Plan de Afaceri
  Pachet SRL Esential - reducere 40%
  Contract de voluntariat - Pachet
  Toate documentele
  Serviciile Rubinian

 
  Printre clientii Rubinian

 

 231 Documente Anexe la Codul Muncii
  
CRITERII DE EVALUARE A PERFORMANTELOR in toate fisele de post Rubinian

Consultanta privind planificarea de afaceri

 

Grila de tarife

 

Rubinian sprijina microintreprinderile, intreprinderile mici si mijlocii. Aceste firme au cea mai mare nevoie de consultanta de specialitate, deoarece nu isi permit salarizarea unui personal extrem de calificat, si nici sa plateasca mii de euro pentru specialisti externi. Acesta este motivul pentru care ne dedicam activitatea in principal lor.

 

TARIFUL MINIM - pentru firmele care intrunesc anumite conditii, onorariul pentru planificarea de afaceri este de 1.000 EURO (fara TVA).

Consideram a beneficia de tariful minim firmele nou infiintate sau existente care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

  1. previzioneaza o valoare a investitiei (pe intreaga perioada planificata) sau o cifra de afaceri (anuala) sub 100.000 euro (inclusiv), pe perioada planificata, si
  2. au intre 0-9 angajati.

EXEMPLU - daca firma doreste sa investeasca 60.000 euro, si sa atinga o cifra de afaceri de 90.000 euro in anul trei de planificare, avand 7 angajati, se incadreaza in categoria firmelor ce beneficiaza de tariful minim.

Daca insa firma doreste sa investeasca 60.000 euro, si sa atinga o cifra de afaceri de 90.000 euro/ an in anul trei de planificare, avand 11 angajati, atunci nu va mai beneficia de tariful minim, aplicandu-i-se tariful normal.

 

TARIFUL NORMAL - pentru investitiile sau cifrele de afaceri anuale previzionate mai mari de 100.000 euro, onorariul este de 0,5% din valoarea investitiei (pe intreaga perioada planificata) sau cifra de afaceri (anuala) cea mai mare previzionata pe perioada planificata, dar nu mai putin de 1.500 EURO (fara TVA). Dintre valoarea investitiei si valoarea cifrei de afaceri luate in considerare in cadrul planificarii, se ia in considerare cifra cea mai mare.

Mai multe detalii? Click aici sau contacteaza-ne.

 

Ce reprezinta tariful?

Tariful stabilit reprezinta onorariul pentru planificarea realizata. Acesta nu acopera eventualele cheltuieli de transport si acomodare, decontate de catre client in baza documentelor justificative prezentate de firma Rubinian.

Tariful stabilit nu acopera nici celelalte cheltuieli necesare planificarii (achizitionarea de materiale si informatii, realizarea de interviuri diverse etc.).

Nici o cheltuiala nu va fi realizata fara consimtamantul prealabil al clientului.

Aici poti vedea modul general cum abordam planificarea de afaceri.

 

CONTACT

 

Aici este modelul planului de afaceri >

Ghidul planului de afaceri >

Alte servicii >


 
Facebook
  
Abonare la newsletter
Arhiva de newslettere