Regulamentul de Organizare si Functionare SRL (ROF)

Descriere
Istoric Actualizari
Procedura Comanda

Regulamentul de Organizare si Functionare (ROF) pentru SRL este un instrument de conducere care descrie structura unei organizatii, prezentand pe diferitele ei componente atributii, competente, niveluri de autoritate, responsabilitati, mecanisme de relatii.

Documentul contine o prezentare a atributiilor posibile pentru diversele compartimente si activitati (managementul societatii, domeniul administrativ, juridic, marketing si relatii publice, productie si servicii, managementul calitatii, achizitii si/sau aprovizionare, depozitare, desfacere, transporturi, resurse umane, financiar-contabil, IT).

Anexat sunt diverse documente si formulare necesare pentru construirea si actualizarea Regulamentului de Organizare si Functionare (detalii despre Organigrama, stat de functii, fisa pentru construirea si actualizarea ROF, fisa compartimentului, fisa atributiilor pe compartimente, fisa sarcinilor individuale, nomenclatorul arhivistic, tabel privind activitatile de mentenanta).

Documentul este acompaniat de diverse note explicative pentru a intelege modul in care trebuie folosite diverse elemente din cadrul ROF.

Alaturi de modelul cu ghid am mai introdus un document care contine explicatii mai teoretice privind continutul ROF.

A nu se confunda Regulamentul de Organizare si Functionare (ROF) cu Regulamentul de Ordine Interioara (ROI, numit in Codul Muncii Regulament Intern). ROF este extrem de util pentru organizarea in cadrul societatii dvs. Cu ajutorul lui puteti defini atributiile diverselor compartimente ale organizatiei. ROI este necesar pentru stabilirea drepturilor si obligatiilor angajatilor, a regulilor privind disciplina muncii, abaterile si sanctiunile etc. (vezi Regulamentul Intern).

Modelul de ROF oferit de Rubinian este unul standard, complex, usor adaptabil oricarui domeniu (foarte multe din compartimentele, activitatile si atributiile continute se regasesc in orice firma, iar cele specifice domeniului dvs. de activitate le puteti introduce acolo unde este necesar).

Modelele de documente Rubinian sunt documente electronice complexe, profesionist intocmite, actualizate permanent, continand detalii si solutii pentru cele mai diverse situatii concrete. Ele pot fi adaptate foarte usor necesitatilor dvs. de afaceri. Pentru orice intrebari legate de procesul de comanda sau de documentele dorite ne puteti contacta si va vom raspunde cu promptitudine.

281 Documente Anexe la Codul Muncii