Plan de afaceri - model si ghid

165 pagini, documente editabile
12 iunie 2019 ?AjutorData ultimei actualizari sau verificari
Descriere
Istoric Actualizari
Procedura Comanda

Planul de afaceri este un document utilizat in planificarea strategiei si a activitatilor unei organizatii.

Modelul planului de afaceri Rubinian este cel mai complex si mai detaliat dintre cele existente la ora actuala. Acesta este rodul cercetarilor si practicii intreprinse de Rubinian in domeniul planificarii, si are in vedere practic toate aspectele posibile pe care le poti analiza in legatura cu planificarea afacerilor firmei tale.

In general planul de afaceri trebuie sa cuprinda circa 30-40 de pagini. Rubinian iti pune la dispozitie peste 160 de pagini cu intrebari, tabele si explicatii pe care trebuie sa le ai in vedere! Dintre acestea, poti alege doar o parte, pe cele relevante tie, sau poti de asemenea sa ne consulti in cazul in care domeniul tau de activitate necesita unele detalieri specifice.

La achizitionare veti primi doua documente: modelul de plan de afaceri incluzand explicatiile, si modelul de plan de afaceri fara explicatii (pentru a face mai rapida utilizarea modelului).

Modelele de documente Rubinian sunt documente electronice complexe, profesionist intocmite, actualizate permanent, continand detalii si solutii pentru cele mai diverse situatii concrete. Ele pot fi adaptate foarte usor necesitatilor dvs. de afaceri. Pentru orice intrebari legate de procesul de comanda sau de documentele dorite ne puteti contacta si va vom raspunde cu promptitudine.

281 Documente Anexe la Codul Muncii