CPSA 2007
Clasificarea produselor si serviciilor asociate activitatilor

2524.9
Prelucrari de piese din material plastic realizate prin tehnici speciale de lucru (piese tehnice cu elemente de ranforsare din fibre de sticla, de carbon, etc., extrudate, calandrate, metalizate sub vid)

1 coduri
2524.90
Prelucrari de piese din material plastic realizate prin tehnici speciale de lucru (piese tehnice cu elemente de ranforsare din fibre de sticla, de carbon, etc., extrudate, calandrate, metalizate sub vid)
Aceasta subclasa elementara include:
- prelucrari de piese din material plastic realizate prin procese de plastifiere pentru terte parti in conformitate cu specificatiile lor. Aceste piese pot include elemente de ranforsare din fibre de sticla, de carbon etc.
- prelucrari de piese din materiale termoplastice sau termorigide, mulate sau turnate la cald, piese din materiale plastice celulare, stratificate sau ranforsate, piese turnate cu miez din fibre; piese din material plastic, rulate, calandrate, extrudate etc.
Aceasta subclasa elementara include de asemenea:
- taierea, filetarea, acoperirea sau prelucrarea suprafetelor din material plastic

Exceptii
Aceasta subclasa elementara nu include:
- acoperirea cu material plastic a suprafetelor metalice, clasificata in 2851.12

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X W Y Z

Legislatia utilizata

Ordinul nr. 296 din 1 iulie 2003 privind actualizarea Clasificarii produselor si serviciilor asociate activitatilor - CPSA
EMITENT: Institutul National de Statistica
PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL nr. 553 din 31 iulie 2003

Explicatii

Subsectiunile AA, BA, EA, FA, GA, HA, IA, JA, KA, LA, MA, NA, OA, PA, QA au fost denumite de catre Rubinian pentru a da functionalitate si navigabilitate bazei de date. Denumirea acestora nu exista in Codul CPSA, dintr-o scapare regretabila, trecandu-se direct de la sectiune la diviziune (spre deosebire de codul CAEN unde aceste denumiri exista).

Cuvinte cheie

cod CPSA, codul CPSA actualizat, coduri CPSA, codurile CPSA, clasificarea CPSA

281 Documente Anexe la Codul Muncii