CPSA 2007
Clasificarea produselor si serviciilor asociate activitatilor

1511.9
Servicii industriale pentru producerea carnii si a produselor rezultate din sacrificarea animalelor (exclusiv carnea de pasare)

1 coduri
1511.99
Servicii industriale pentru prelucrarea carnii si a produselor rezultate din sacrificarea animalelor (exclusiv carnea de pasare)
Aceasta subclasa elementara include:
- operatii elementare din cadrul procesului de productie a produselor mentionate, realizate de catre un subcontractant cu materialele aflate in proprietatea solicitantului sau in contul solicitantului. Aceste operatiuni sunt decontate (platite) la valoarea manoperei pe care o reprezinta si pot include si cheltuieli de aprovizionare cu materiale necesare pentru aceasta activitate.

Exceptii
Aceasta subclasa elementara nu include:
- bunuri din aceeasi categorie realizate in intregime de catre un subcontractant in folosul unei terte parti.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X W Y Z

Legislatia utilizata

Ordinul nr. 296 din 1 iulie 2003 privind actualizarea Clasificarii produselor si serviciilor asociate activitatilor - CPSA
EMITENT: Institutul National de Statistica
PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL nr. 553 din 31 iulie 2003

Explicatii

Subsectiunile AA, BA, EA, FA, GA, HA, IA, JA, KA, LA, MA, NA, OA, PA, QA au fost denumite de catre Rubinian pentru a da functionalitate si navigabilitate bazei de date. Denumirea acestora nu exista in Codul CPSA, dintr-o scapare regretabila, trecandu-se direct de la sectiune la diviziune (spre deosebire de codul CAEN unde aceste denumiri exista).

Cuvinte cheie

cod CPSA, codul CPSA actualizat, coduri CPSA, codurile CPSA, clasificarea CPSA

281 Documente Anexe la Codul Muncii